Södra älvborgs arr 2009!

Gå ner

Södra älvborgs arr 2009! Empty Södra älvborgs arr 2009!

Inlägg  Emilia i sön jan 18, 2009 8:24 pm

Jag har fått en massa mail ända sen Förbundsmötet förra året, då jag gick på ett möte för "engagerade seniorer". Där skapades en mail lisa (som jag utnyttjat nu inför Äxét) men nu har jag även fått Arr tips! Shocked

SO here it goes! Very Happy

ROSE-F 24-24 Januari
För första gången någonsin arrangerar ROSE en fotokurs! Sture Olsson, svensk mästare i naturfoto, kommer under en helg att dela med sig av sina bästa knep för att vi ska bli bättre fotografer och ta snyggare och mer tilltalande bilder.

Det kostar 199 kr att delta och för det får du kurs, mat och övernattning (inomhus). Alla deltagare behöver dessutom ha tillgång till en kamera. Givetvis behöver det inte vara den dyraste systemkameran, men det är viktigt att du vet hur du justerar inställningarna på den kamera du har med dig. Är du osäker är det ingen dum idé att ta med sig manualen. Men kursen fungerar alltså för alla typer av kameror.
Kursen som hålls den 24-25 januari 2009 och har ett begränsat antal platser vilket innebär att det är anmälan först till kvarn som gäller. Anmälan öppnar klockan Kalle Anka den 24 december. När de 20 platser som finns är fyllda hamnar man som reserv utifall att någon inte skulle kunna åka. Inbetalningskort kommer i samband med anmälningsbekräftelsen. Var uppmärksam på att att inbetalningar ej återbetalas.
Anmälan sker här.
Har du några frågor kring kursen skriv ett mail till rose@alvsborgscout.com
Vi ses!
Hälsningar,
ROSEWow-Yay
2009-03-13 00:00 - 2009-03-14 00:00
Årets scoutmästeskap i volleyboll går av stapeln under mörka förhållanden den 13-14 mars/27-28 mars i Tollered/Floda. Det viktiga är inte att vinna utan att inte komma sist. Volleyboll i all ära, men även andra aktiviteter kommer att erbjudas. Helt enkelt. Boka upp denna helg för detta är något du inte vill missa! Mer info med tider och närmare plats kommer inom kort.Paddelhajk
2009-05-29 00:00 - 2009-05-31 00:00
Den 29-31 maj startar ROSE den nya årliga traditionen i form av en paddlingshajk. Den kommer att gå av stapeln i Vättlefjäll. Tanken är den att landets alla senior och rover som vill paddla samlas på samma ställe och gör detta tillsammans istället för att göra det själva i sin ensamhet. Det är alltid roligare när man är fler.
Upplägget är enkelt. Senior och rover tar med sina kanoter, mat och annan utrustning själva. Vi i ROSE tar emot anmälningar och fixar en lämplig rutt och aktiviter. Är det så att ni saknar kanoter i kåren får ni höra av så ska vi försöka hjälpa er med detta. Är det istället så att ni har kanoter över i kåren är ni också välkomna att höra av er så kanske vi kan förmedla dessa till någon som saknar. Paddlingshajken är bara ett trevligt sätt att träffa andra trevliga scouter vilket gör att den är helt kostnadsfri! Är du dock anmäld men inte dyker upp kommer en avgift på 100 kr att debiteras. Observera att hela hajken kommer vara utomhus precis som mer scouting borde vara.TWD
2009-10-02 00:00 - 2009-10-03 00:00

ROSE har uppdaterat det gamla programmet och släpper nu en ny version av detta heltokiga arrangemang. Spänning och utmaning i härlig rekursiv anda.

Helgen den 2-3 oktober tar du dig ut till Apelhult för årets utgåva av TWD. Oavsett om ni vart med tidigare eller ej, kommer ni att bjudas på en natt ni inte glömmer i första taget. När alla uppdragen är lösta förväntas alla givetvis veta vad TWD egentligen står för.
För de som vill finns det möjlighet att stanna kvar till söndagen och hjälpa till med lördagskvällens SLAK som sker i samband med Äventyrshajken.


Detta är vad ROSE har planerat för våren och hösten. Mer kanske kommer så håll utkik på http://www.ssf.scout.se/alvsborgssodra/.


Hoppas vi ses

//Patrik "Snorkel" Ulvdahl
Emilia
Emilia
Seniorscout

Antal inlägg : 9
Age : 28
Location : Västerås
Registration date : 08-12-27

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet